skip to Main Content
Events en training op het raakvlak van marketing en technologie.
Wil jij ook levenslang bijleren?

Wat houdt een lidmaatschap van de KOOACH Community in?

Bij KOOACH zijn we absolute voorstanders van de ‘levenslang leren’ filosofie. En willen we iedereen de kans geven op een goedgevulde rugzak vol kennis rond nieuwe technieken en tendenzen in de marketing en business wereld, zodat hij of zij zelfzeker en bewust de uitdagingen die op zijn/haar pad komen kan verslaan.

Als lid van de KOOACH Community kom je in contact met gelijkgezinden over verschillende sectoren heen en ontvang je levenslang een financiƫel voordeel, nl. 10% korting op onze trainingen en events.

 

Concreet gaat dit als volgt in zijn werking:

  • bij inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmailtje met je persoonlijke promocode voor KOOACH training en events.
  • van zodra we een nieuwe training en/of event gepland hebben staan, word je hiervan als eerste op de hoogte gebracht
  • als KOOACH Community lid ben je ook van harte welkom op onze netwerkevents waar we enkele nieuwe topics en sprekers aan jullie voorstellen. Deze worden georganiseerd om elkaar beter te leren kennen en na te gaan welke noden en vragen er binnen de community leven
  • indien je dit wenst, kan je lid worden van onze private Slack groep waar we kennis en praktische tips delen rond verschillende topics binnen het Growth Marketing, Data & Privacy, New way of Selling en/of Opkomende TechnologieĆ«n domein.

 

Wat dien je hiervoor te doen?

Onderaan de button klikken en je e-mailadres, naam, voornaam en huidige functie achterlaten volstaat reeds! Je ontvangt van ons meteen een mailtje ter bevestiging van je lidmaatschap.

Back To Top