skip to Main Content
Events en training op het raakvlak van marketing en technologie.

Training-as-a-Service

Rectangle zwart

Efficiënter omgaan met tijd en budget kan ook op vlak van kennisvergaring. In plaats van extern te gaan en afhankelijk te zijn van een bepaalde agenda, kan je trainingen intern laten organiseren die in dienste staan van de strategie van het bedrijf en de kennis van de deelnemer.

Event Consulting

Rectangle zwart

Dankzij onze ervaring met het opzetten van talrijke evenementen in het marketing en sales domein, vormen we de geschikte partner voor bedrijven die intern of extern expertise willen delen of thought leadership willen claimen.

Met een focus op digitale kennis

Er bestaat nog steeds een digitale kloof en dat is niet enkel bij consumenten het geval. Vaak heeft men het over de digitale kloof als men het over generaties heeft. Maar ook binnen bedrijven zijn er heel wat verschillen merkbaar als het gaat over digitale adoptie bij zowel werkgevers als werknemers. Dat blijkt uit onze studie bij +600 Belgische marketing- & sales professionals in samenwerking met iVox in het voorjaar van 2017.

Op maat

Rectangle zwart

Bij KOOACH doen we maatwerk. We organiseren trainings en events op maat van je bedrijf (strategie) en je medewerkers (kennisniveau).

Praktijkgericht

Rectangle zwart

Het interpreteren van de theorie kan je het best aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarom leggen we in de trainings de focus op cases en maken we de vertaalslag naar je bedrijf (eigen case). Na een KOOACH training te hebben gevolgd, kom je buiten met concrete handvatten waarmee je de dag nadien reeds aan de slag kunt.

De nieuwe manier van werken

Bij KOOACH willen we je helpen om bij te blijven met de laatste, nieuwe technieken in marketing en sales. Opkomende technologieën vormen hier dan ook een rode draad.

Het KOOACH team

Rectangle zwart
Ilse Bollen

Ilse Bollen

Ilse deed ervaring op in de reclamewereld als strategic planner bij Duval Guillaume Modem en Havas Worldwide Brussels (voormalig Euro RSCG) waar ze op verschillende A merken werkte. In maart…

Lees meer
Rien van den Bosch

Rien van den Bosch

Rien startte zijn carrière in 1999 bij Agfa Gevaert, waar hij meehielp met de Europese distributie van desktopproducten en het verbeteren van de gebruikerservaring van Agfa diensten. Nadien was hij…

Lees meer
Back To Top